Murer med brede kompetencer i faget

Er du på udkig efter en professionel murer? Så er du kommet til det rette sted. Hos Carlsen og Kragh ApS er vi specialister i alle former for murerarbejde og VVS-arbejde. Vi kommer mest i og omkring Nørrebro, Frederiksberg & Søborg, men kører gerne ud til kunder på hele Sjælland.

Selvom vores murerfirma kun har eksisteret siden 2017, har vi alle mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi tilbyde diverse forskellige løsninger. Vi laver alt fra en lille tilbygning til hovedentreprise. Vi er særligt specialister i badeværelser, hvor vi kan tilbyde flisearbejde ved både store og små projekter. Vi står dog også gerne for en samlet badeværelsesløsning.

Hvad koster en murer i timen?

Vi vil gerne være din foretrukne murer, hvorfor vi tilbyder en fast timeløn på 500 kr. eksklusiv moms. Hos os får du altså ingen skjulte gebyrer og tillæg, men i stedet konkurrencedygtige priser, som er nemme at forholde sig til. Når du samarbejder med os, er du garanteret solide løsninger af høj kvalitet.

Dette gælder, uanset hvilken opgave vores murermester skal løse for dig.

Vi sætter gerne både store og små fliser op eller hjælper dig med rådgivning. Vores store erfaring i branchen gør os kompetente til at se, hvilke fliser der er passende til lige præcis din opgave. Vi har erfaring med forskellige typer af murerarbejde i forbindelse med renovering, nybyg og tilbyg.

Vi kan eksempelvis tilbyde hjælp til:

  • ​​Tag
  • ​Facader
  • ​Opmuring
  • ​Terazzo gulv, trapper og alt øvrigt.

Kontakt os for at høre nærmere om din mureropgave

Vil du høre nærmere om, hvad vores murerforretning kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon: 60 91 09 00 eller skrive på mail: mathias@carlsenogkragh.dk, så hører du fra os inden længe.

Ønsker du hjælp?

Står du med et projekt, hvor du mangler noget rådgivning? Eller vil du hellere have at vi klarer det hele for dig? Skriv til os, så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Carlsen & kragh

​på Facebook

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os? 

Følg os på Facebook!

Vi har altid dine ønsker i centrum!

Hvem er vi?

Vi arbejder tæt sammen for at sikre det mest professionelle udfald der matcher dine forventninger. Kvalitet og tryghed er vigtig, så du får den bedste løsning.

Carlsen og Kragh ApS

Kontakt

Sandbjerggade 9

2200 København - Rutevejledning

Tlf.: +45 60 91 09 00

E-mail: kontakt@carlsenogkragh.dk

Murermester Mathias Carlsen: 60 91 09 01
VVS-installatør Morten Kragh: 60 91 09 02​