​Hvem er vi

Velkommen til Carlsen og Kragh ApS. Vi er et professionelt samarbejde mellem TM Murer og Kragh VVS. Vi blev stiftet i 2017 og har tilsammen mere end 30 års erfaring.

Vi er hoved entreprenør på mange større projekter i boligforeninger og større ejendomme samt flere bevaringsværdige ejendomme. 


​Her er vi specialiseret i totalmoderniseringer af større lejlighedskomplekser samt facaderenovering og serviceopgaver for både vores erhvervskunder og privatkunder.


​Sammenslutningen af VVS – og murerfaget giver de optimale forudsætninger for at yde den allerbedste arbejde samt service for vores kunder. Gennem mange års erfaring og levering af høj kvalitet er opgaverne gradvist blevet flere og flere. Vi har derfor etableret et tæt samarbejde med de bedste håndværkere indenfor hver deres fag, hvilket betyder, at vi kan stå for hele hovedentreprisen i dit projekt-  kontakt os for information til dit kommende byggeprojekt.


Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning eller har du et projekt, du gerne vil have et tilbud på? Skriv til os, så finder vi den bedste løsning til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS-afdelingen / Kragh VVS modtager af

Carlsen og Kragh ApS

Sandbjerggade 9

2200 København N

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 60 91 09 00

E-mail: kontakt@carlsenogkragh.dk

CVR: 38859854

facebook-logo-button-white

​ÅBNINGSTIDER

mandag-torsdag 7.00-1500

fredag 7.00-14.30

vagtordning 24/7 på​ 60 91 09 00 tast 2