​Hvem er vi

Carlsen & Kragh Aps har eksisteret siden 2017 og er en sammenslutning af C&V Murerforretning Aps og Kragh VVS Aps. Murermester Mathias Carlsen og autoriseret VVS-installatør Morten Kragh er født og opvokset på henholdsvis Bornholm og i Aalborg men har slået sig ned i København. I 2019 tilsluttede Jannik Vinberg og Jakob Meyer sig til Carlsen & Kragh Aps.

Jannik er murer, og Jakob Meyer er autoriseret VVS-installatør og har mere end 20 års erfaring i branchen. Til sammen har Mathias og Jannik flere års erfaring fra både store og små entrepriser. Morten Kragh og Jakob Meyer er autoriseret VVS-installatører med bred erfaring i alt indenfor VVS og energioptimering.

Sammenslutningen af VVS – og murerfaget giver de optimale forudsætninger for at yde det allerbedste for vores kunder. Gennem mange års erfaring, hårdt arbejde og høj kvalitet er opgaverne gradvist blevet flere og flere. Vi har derfor etableret et tæt samarbejde med de bedste håndværkere indenfor hver deres fag, hvilket betyder, at vi kan stå for hele hovedentreprisen i dit projekt. Der er ingen opgave, der er for lille eller for stor for os. Vores vision er at levere kvalitetshåndværk til glade kunder, og vi har altid dine ønsker i centrum.​

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning eller har du et projekt, du gerne vil have et tilbud på? Skriv til os, så finder vi den bedste løsning til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Carlsen og Kragh ApS

Sandbjerggade 9

2200 København N

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 60 91 09 00

E-mail: kontakt@carlsenogkragh.dk

CVR: 38859854

facebook-logo-button-white

Afdelinger

Murermester Mathias Carlsen: 60 91 09 01

VVS-installatør Morten Kragh: 60 91 09 02​

VVS-installatør Jakob Friis Meyer: 30 70 28 45

Murermester Jannik Vinberg: ​20 43 55 60