Lidt om os​

​Mathias Carlsen er født, opvokset samt uddannet på Bornholm, og har, efter at være udlært ved Øens Murermester i 2010, slået rødder i København. Efter flere års erfaring fra både store og små murerfirmaer dannede Mathias i 2015 firmaet, Murermester Mathias Carlsen.

Firmaet er blandt andet drevet af visionen om at levere den kendte Bornholmske kvalitet samt service til hele Sjælland, og ikke kun Bornholm, hvor vi selvfølgelig også er aktive.

​Grundet hårdt arbejde, høj kvalitet og mange års erfaring er opgaverne gradvist blevet mere og mere omfattende. Vi har derfor etableret tæt samarbejde med de bedste håndværkere indenfor hver deres fag, hvilket gør det muligt at opretholde firmaets vision, med dine ønsker i centrum.

Ønsker du hjælp?

Står du med et projekt, hvor du mangler noget rådgivning? Eller vil du hellere have at vi klarer det hele for dig? Skriv til os, så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Carlsen & kragh

​på Facebook

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os? 

Følg os på Facebook!

Vi har altid dine ønsker i centrum!

Hvem er vi?

Vi arbejder tæt sammen for at sikre det mest professionelle udfald der matcher dine forventninger. Kvalitet og tryghed er vigtig, så du får den bedste løsning.

Carlsen og Kragh ApS

Kontakt

Sandbjerggade 9

2200 København - Rutevejledning

Tlf.: +45 60 91 09 00

E-mail: kontakt@carlsenogkragh.dk

Murermester Mathias Carlsen: 60 91 09 01
VVS-installatør Morten Kragh: 60 91 09 02​