Priser

​Går du rundt og drømmer om at udbygge huset, etablere badeværelse eller måske et helt andet byggeprojekt? Hvis du er ude efter hele pakken, har vi tæt samarbejde med de bedste i branchen! Har du brug for vurdering, hjælp eller rådgivning? Så er vi klar til at rådgive dig.

Hvad koster en murer i timen?

Vi vil gerne være din foretrukne murer, hvorfor vi tilbyder en fast timeløn på 500 kr. eksklusiv moms. Hos os får du altså ingen skjulte gebyrer og tillæg, men i stedet konkurrencedygtige priser, som er nemme at forholde sig til. Når du samarbejder med os, er du garanteret solide løsninger af høj kvalitet. Dette gælder, uanset hvilken opgave vores murermester skal løse for dig.

Hvad koster en VVS’er i timen?

​Hos os har en VVS’er en timeløn på 750 kr. inkl. moms. Dette gælder uanset hvilken VVS-installation, der er tale om. Hos os slipper du altså for skjulte gebyrer og tillæg, men får i stedet konkurrencedygtige og faste priser. Vi overholder altid vores aftaler og kommer til tiden hver gang.

Opstartsgebyr på 500 kr. inkl. moms på alle service opgaver.

Kontakt os via formularen, mail eller på telefon 60 91 09 00 for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre om dit projekt. 

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for rådgivning eller har du et projekt, du gerne vil have et tilbud på? Skriv til os, så finder vi den bedste løsning til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Carlsen og Kragh ApS

Sandbjerggade 9

2200 København N

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 60 91 09 00

E-mail: kontakt@carlsenogkragh.dk

CVR: 38859854

facebook-logo-button-white

Afdelinger

Murermester Mathias Carlsen: 60 91 09 01

VVS-installatør Morten Kragh: 60 91 09 02​

VVS-installatør Jakob Friis Meyer: 30 70 28 45

Murermester Jannik Vinberg: ​20 43 55 60