top of page
C_K VVS 161 web_edited.jpg

CARLSEN & KRAGH APS

​ERFARING, OVERBLIK & FAGLIGHED

Vi har mange års erfaring med levering af høj kvalitet på vores opgaver, hvoraf opgaverne gradvist er blevet flere og flere. Vi har derfor etableret et tæt samarbejde med nogle af de bedste håndværkere inden for hvert deres fag, så vi kan løse alle murer, tømrer og VVS-opgaver store som små.

HOVEDENTREPRISE

​Erfaring, overblik og faglighed er forudsætninger ved opførelse af store byggeprojekter, og her er Carlsen og Kragh leveringsdygtig. Vi har mange års erfaring med store byggeprojekter, facaderenovering, renovering af trappeopgange optimeringer af varmecentraler samt stigestrengsprojekter såsom brugsrør og centralvarmeafløb.
Vi påtager os gerne hovedentreprisen, så du er garanteret et resultat i højeste kvalitet.

 

Ved at lægge jeres hovedentreprise i hænderne på os, får I en samarbejdspartner, der sikrer en glidende proces i tæt samarbejde med vores underleverandører og samarbejdspartnere i branchen.  

VVS

VVS-INSTALLATØR MED SOLID ERFARING I BRANCHEN 

 

Vi er et professionelt VVS-firma med stærke kompetencer inden for service- og renoveringsopgaver på større ejendomme herunder stigestrengsprojekter og centralvarme optimeringer. Vi har tilsammen mere end 40 års erfaring i branchen. 

Særligt har vi en tekniker med speciale indenfor Dornbracht installationer. Der er kun 2 i Danmark som kan udfører disse opgaver. Dornbracht er et high-end brand fra Tyskland. 

VI UDFØRER:​

  • ​Hovedentrepriser på ejendomme fx

  • Udskiftning af stigstrenge- renoveringer af brugsrør.

  • Energioptimeringer af varmecentral på større ejendomme. 

  • ​Service og vedligehold af bygninger for vores kunder. 

  • ​Udskiftning af armatur, sanitet mm.

  • ​Etablering af gulvvarme

  • ​Udskiftning af radiatorer, fjernvarmeunits samt varmtvandsbeholder

  • Installering og servicering af Dornbracht

  • VVS-tjek i forbindelse med fraflytninger. 

Salgs- og leveringsbetingelser for erhverv og forbruger 

dornbracht_edited.jpg

Dornbract Nordic

Leading designs for architecture

Kragh VVS er certificeret servicepartner for Dornbract Nordic.


Dornbracht er et High-end sanitetsmærke som er de førende indenfor design. Når du køber et Dornbracht amatur, får du et stilfuldt design som er med til at definere stilen i rummet.

Produkterne er produceret i Tyskland og genbruger deres materialer, som bliver smeltet om og genskabt til nye, flotte armaturer. Sustainability er et vigtigt valg for Dornbracht, og deres armaturer bruger langt mindre vand, da de har både vand og energy management. 

MURER

MURER MED STÆRKE KOMPETENCER I FAGET 

Er du på udkig efter en professionel murer- Så er du kommet til det rette sted.
Hos Carlsen og Kragh er vi specialister i alle former for murerarbejde. ​Vi har solid erfaring med forskellige typer af murerarbejde i forbindelse med renovering af både større ejendomme og bevaringsværdige bygninger samt større tag- og facaderenoveringer.

Vi er super stærke i at komme fugt problemer i kældre til livs, da vi har et tæt samarbejde med de bedste specialister på markedet. 

TØMRER

Tømrer med mange års erfaring indenfor energioptimeringer af klimaskærm på større ejendomme. Under bygningens klimaskærm er også døre og vinduer.

Faktisk udgør varmetabet via vinduer og glaspartier typisk 30%. Derfor er udskiftning af vinduespartier en meget effektiv måde at sænke varmeforbruget på.

Hos vores tømrer, møder I en professionel partner som imødekommer jeres ønsker og drømme efter den bedste rådgivning.

FACADERENOVERING

Trænger jeres ejendom til et ansigtsløft? 

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Carlsen og Kragh ApS har mange års erfaring med facaderenoveringer. Vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet. Vi reetablerer, renser, og reparerer facader på beboelsesejendomme og større bygninger. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele som tag, vinduer.

CARLSEN & KRAGH APS

Du er altid velkommen til at kontakte os

bottom of page