top of page
C_K VVS 161 web_edited.jpg

CARLSEN & KRAGH APS

​ERFARING, OVERBLIK & FAGLIGHED

Vi har mange års erfaring med levering af høj kvalitet på vores opgaver, hvoraf opgaverne gradvist er blevet flere og flere. Vi har derfor etableret et tæt samarbejde med nogle af de bedste håndværkere inden for hvert deres fag, så vi kan løse alle murer, tømrer og VVS-opgaver store som små, både for private- og erhvervskunder.

Hovedentreprise

HOVEDENTREPRISE

​Erfaring, overblik og faglighed er forudsætninger ved opførelse af store byggeprojekter, og her er Carlsen og Kragh ApS leveringsdygtig. Vi har mange års erfaring med store byggeprojekter, facaderenovering, renovering af trappeopgange samt tilbygninger, kloakering og dræn af ejendomme. Vi påtager os gerne hovedentreprisen, så du er garanteret et resultat i højeste kvalitet. 

For hos os er kvalitet i højsædet, og det gælder i alt lige fra de små detaljer til det færdige byggeri.

 

Ved at lægge jeres hovedentreprise i hænderne på os, får I en samarbejdspartner, der sikrer en glidende proces i tæt samarbejde med vores underleverandører og samarbejdspartnere i branchen.  

VVS

VVS

VVS-INSTALLATØR MED SOLID ERFARING I BRANCHEN 

 

Vi er et kompetent VVS-firma med brede kompetencer inden for service- og renoveringsopgaver og med mere end 40 års erfaring i branchen. 

Vi varetager mange forskellige opgaver hos vores kunder, erhverv som private.
​Som en af de eneste på markedet udfører vi service opgaver for Dornbracht Tyskland og så er vi certificeret som servicepartner hos Vola.

VI UDFØRER:​

  • ​Hovedentrepriser på ejendomme fx udskiftning af stigstrenge, udskiftning af varmecentral, energioptimering af ejendomme

  • ​Service og vedligehold af bygninger

  • ​Udskiftning af armatur, sanitet mm.

  • ​Etablering af gulvvarme

  • ​Udskiftning af radiatorer, fjernvarmeunits samt varmtvandsbeholder

  • Installering og servicering af Dornbracht

  • VVS-tjek i forbindelse med fraflytninger. (ring for pris)

dornbracht_edited.jpg

Dornbract Nordic

Leading designs for architecture

Kragh VVS er certificeret servicepartner for Dornbract Nordic.


Dornbracht er et High-end sanitetsmærke som er de førende indenfor design. Når du køber et Dornbracht amatur, får du et stilfuldt design som er med til at definere stilen i rummet.

Produkterne er produceret i Tyskland og genbruger deres materialer, som bliver smeltet om og genskabt til nye, flotte armaturer. Sustainability er et vigtigt valg for Dornbracht, og deres armaturer bruger langt mindre vand, da de har både vand og energy management. 

MURER

MURER

MURER MED BREDE KOMPETENCER I FAGET 

Er du på udkig efter en professionel murer- Så er du kommet til det rette sted. Hos Carlsen og Kragh ApS er vi specialister i alle former for murerarbejde. ​Vi har solid erfaring med forskellige typer af murerarbejde i forbindelse med renovering af både større ejendomme og bevaringsværdige bygninger samt større tag- og facaderenoveringer.

FACADERENOVERING

FACADERENOVERING

Trænger jeres ejendom til et ansigtsløft? 

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde.

Carlsen og Kragh ApS har mange års erfaring med facaderenoveringer. Vi lægger vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet. Vi reetablerer, renser, og reparerer facader på beboelsesejendomme og større bygninger. Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele som tag, vinduer.

CARLSEN & KRAGH APS

Du er altid velkommen til at kontakte os

bottom of page