VVS-installatør med stor erfaring i branchen

​Mangler du hjælp til et serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg? Så kommer vores VVS-installatør gerne og hjælper dig. Vi er et kompetent VVS-firma med brede og gode kompetencer. Vi holder til nær Nørrebro, Frederiksberg & Søborg, men står gerne til rådighed på hele Sjælland.

Virksomheden blev etableret i 2017, men alle medarbejdere har mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver hos diverse kunder. Vi hjælper med alt VVS-arbejde hos store som små ejendomme og husstande.

Vores VVS-installatør leverer solide og holdbare løsninger

Uanset om vores VVS-installatør skal hjælpe med at lave et nyt badeværelse eller med udskiftning af håndvask, så står vi klar med professionelle løsninger. Hos os er der garanti for solide og holdbare resultater hver gang. Vi forlader ikke opgaven, før vi og du er helt tilfreds med det udførte stykke arbejde. 

​Hos os har vi en timeløn på 540 kr. eksklusiv moms. Dette gælder, uanset hvilken VVS-installation der er tale om. Hos os slipper du altså for skjulte gebyrer og tillæg, men får i stedet konkurrencedygtige og faste priser. Vi overholder altid vores aftaler og kommer til tiden hver gang.

Ring for en uforpligtende snak

Hvad enten vi skal udskifte dit toilet, dit armatur eller en anden serviceopgave, så kommer vores VVS-installatør gerne og gør det for dig. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak, hvor vi hører mere om din opgave. Vi kan også hjælpe dig som hovedentreprenør på større opgaver, hvor vi har ekspertisen til at få dit byggeri i mål. 

Du kan ringe til os på telefon: 60 91 09 00 eller skrive en på mail: mathias@carlsenogkragh.dk, så vender vi straks tilbage. 

Ønsker du hjælp?

Står du med et projekt, hvor du mangler noget rådgivning? Eller vil du hellere have at vi klarer det hele for dig? Skriv til os, så finder vi sammen den bedste løsning til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Carlsen & kragh

​på Facebook

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os? 

Følg os på Facebook!

Vi har altid dine ønsker i centrum!

Hvem er vi?

Vi arbejder tæt sammen for at sikre det mest professionelle udfald der matcher dine forventninger. Kvalitet og tryghed er vigtig, så du får den bedste løsning.

Carlsen og Kragh ApS

Kontakt

Sandbjerggade 9

2200 København - Rutevejledning

Tlf.: +45 60 91 09 00

E-mail: kontakt@carlsenogkragh.dk

Murermester Mathias Carlsen: 60 91 09 01
VVS-installatør Morten Kragh: 60 91 09 02​